пʼятницю, 2 вересня 2016 р.

Запрошуємо на конференцію

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю з теми «Науково-методичні засади професійного розвитку фахівця у системі неперервної освіти», яка відбудеться 18-19 жовтня 2016 року на базі КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР.
            Мета конференції: об'єднати зусилля вчених та практиків різних регіонів України та світу щодо визначення основних науково-методичних засад професійного розвитку фахівця; обмін досвідом та визначення перспектив подальшого удосконалення та модернізації системи науково-методичного, управлінського та психологічного супроводу професійного розвитку фахівця у системі неперервної освіти.
            До участі запрошуються: науковці, викладачі, методисти обласних інститутів післядипломної освіти, працівники районних (міських) методичних кабінетів, керівники освітніх закладів різних рівнів, учителі, працівники психологічної служби системи освіти, інші зацікавлені особи.
Тематичні напрями конференції:
1.      Теоретико-методологічні засади забезпечення професійного розвитку фахівця у системі неперервної освіти: досвід та інновації.
2.      Науково-методичний супровід професійного розвитку фахівця в умовах реформування системи освіти.
3.      Управлінський супровід професійного розвитку фахівця в умовах освітнього закладу.
4.      Психологічний супровід професійного розвитку фахівця в системі неперервної освіти.
5.      ІКТ-компетентність як чинник професійного зростання фахівця в сучасному інформаційному суспільстві.

Немає коментарів:

Дописати коментар