вівторок, 14 лютого 2017 р.

Тренінг креативності

13-14.02.2017 на базі КЗ «ЗОІППО» пройшов тренінг для соціальних педагогів «Розвиток креативності». Тренінг проводила к.психол.н., доцент кафедри менеджменту освіти та психології Афанасьєва Т.О. Актуальність проведення тренінгу обумовлена тим, що в сучасних умовах педагогічний працівник повинен володіти здатністю до творчого мислення та інноваційної діяльності, самостійності й креативності. Тому одним із найважливіших завдань є пошук найбільш ефективних і дієвих форм роботи щодо розвитку креативності педагогічних працівників, формування їхнього креативного потенціалу, підготовка до застосування елементів творчості у професійній діяльності.

На тренінгу учасники ознайомилися з теоретико-методичними основами розвитку креативності особистості: провели диференціацію основних дефініцій, розглянули основні  види, етапи розвитку креативності. Учасники на практиці засвоїли методи розвитку креативності.
Дякуємо учасникам тренінгу за активну роботу! 
Фотоальбом



Практичних психологів, які пройшли тренінг "Розвиток креативності" (12-13.01.2017) і розробили програми вітаємо з успішним закінченням навчання!!!

Сертифікати можна отримати 17.02.2017 на кафедрі менеджменту освіти та психології, каб.41.

Список учасників, які успішно пройшли навчання:

Гольцева Тетяна Іванівна
Доновська Оксана Володимирівна
Ліберман Олександра Петрівна
Настич Анна Володимирівна
Нестеренко Олена Миколївна
Химочка Наталія Миколаївна
Харламова Юлія Олександрівна
Черевко Вікторія Василівна


Творчих успіхів Вам та натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар