четвер, 2 березня 2017 р.

01 березня 2017 року був проведений внутрішньо кафедральний семінар «Проектування у системі неперервної педагогічної освіти»
На семінарі було визначено специфіку використання проектування у системі неперервної освіти. Розглянуто специфіку розробки проектів структурних підрозділів для підготовки проекту програми розвитку освіти Запорізької області на 2018-2022 роки.
Семінар пройшов у формі панельної дискусії, в якому прийняли участь: в.о. завідувача кафедри Афанасьєва Т.О., доцент, к.п.н. Бабко Т.М., доцент, к.держ.упр. Гревцева Є.О., к.психол.н Донченко І.А., к.пед.наук Нікулочкіна О.В., старший викладач Перцова Н.І., методист Обласного науково-методичного центру психології та соціології освіти Сироватко О.М., старший викладач Чемодурова Ю.М.,
К.психол.н Донченко І.А. ознайомила присутніх зі способами проектування, структурою проекту, умовами для розробки та реалізації проекту в системі неперервної освіти. Присутні проаналізували стан неперервної освіти в Запорізькій області та визначили актуальні проблеми, які можна вирішити за допомогою реалізації проекту.


Дякуємо всім за активну учать та сподіваємося на подальшу співпрацю!




Немає коментарів:

Дописати коментар