суботу, 1 липня 2017 р.

Курси підвищення кваліфікації практичних психологів ДНЗ (12.06.-30.06.2017)



Останній день червня, останній день курсів підвищення кваліфікації практичних психологів ДНЗ. Курси для психологів розпочалися у форматі кветсу, результатом якого було визначення завдання – створення психологічної гри. Робота над психологічно грою розпочалася з перших днів. Кожного дня народжувалися нові ідей та запитання, в результаті яких ми отримала три чудові авторські гри, які гідні поширення серед практичних психолгів.

19 червня ми завітали до Центру розвитку «Лазурний». Ми вдячні Палець Світлані Вікторівні директору дошкільного навчального закладу (центру розвитку дитини) «Лазурний» Запорізької міської ради Запорізької області за гостинний прийом та інформування щодо структури та особливостей роботи центру та демонстрації техніки «Лялька як персона».

 Практичний психолог, Николаєва Ірина Анатоліївна, означила напрями роботи практичного психолога у центрі. Практичні психологи мали можливість взяти участь у ранкових зустрічах, які проводяться у центрі кожного дня і ознайомитися з особливостями їх проведення.

Протягом трьох тижнів психологи оволоділи знаннями та навичками з технології кризово-інтервентного психологічного консультування, психології стресу та методів психічної саморегуляції людини, технології психологічної допомоги дітям з відхиленням психічного розвитку, будували модель психології здоров'я тощо. 

В процесі вивчення арттерапії як напряму психологічної допомоги особистості психологи мали можливість ознайомитися з методом казкотерапії який реалізовувався за допомогою структурно-функціональних карт.

По завершенню курсів, практичні психологи представили рефлексивні розповіді в яких відобразилися почуття, думки, аналіз діяльності на курсах.

Шановні, практичні психологи, ми вдячні за вашу активність, відкритість, зацікавленість впродовж курсів!
  
Запрошуємо усіх до співпраці у міжкурсовий період!

До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар