понеділок, 12 березня 2018 р.

Тренінг «Профілактика і корекція професійних деформацій особистості»

6-7 березня 2018 року на базі Енергодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 відбувся дводенний навчальний тренінг для практичних психологів закладів освіти всіх типів м. Енергодара: «Профілактика і корекція професійних деформацій особистості» (тренер – старший викладач кафедри менеджменту освіти та психології Чемодурова Юлія Миколаївна).
Головною метою тренінга було підвищення рівня аутопсихологічної компетентності практичних психологів щодо проблеми професійного розвитку; формування в них адекватних уявлень про вплив професійної психологічної діяльності на особистість, а також формування необхідних умінь і навичок з профілактики і корекції професійно зумовлених особистісних деформацій.
Завдяки теплій, дружній атмосфері та творчий активності учасників тренінгу вдалося розглянути складні питання професійного саморозвитку в легкий, невимушеній формі та відпрацювати основні навички з профілактики і корекції професійних деформацій особистості.


2 коментарі:

  1. Щиро дякуємо Юлію Миколаївну за співпрацю, нові знання і нові незабутні враження! Ми сподіваємось на подальшу взаємодію! Хай вам щастить! Нових творчих успіхів!

    ВідповістиВидалити