понеділок, 25 лютого 2019 р.

Навчання тренерів для керівних кадрів, 18-22 лютого 2019 р., м. Київ

З 18 по 22 лютого 2019 р. на базі ДВНЗ «Університет менеджменту освіти» (м. Київ) відбувся очний етап навчання тренерів для керівних кадрів закладів загальної середньої освіти згідно Типової освітньої програми організації і проведення підвищення кваліфікації керівних кадрів закладів загальної середньої освіти відповідно до вимог Концепції «Нова українська школа». 
Учасниками тренінгу від КЗ «ЗОІППО» ЗОР стали к.психол.н., доцент Афанасьєва Тетяна Олександрівна, завідувач кафедри менеджменту освіти та психології; к.держ.упр., доцент Гревцева Євгенія Олександрівна, доцент кафедри менеджменту освіти та психології.

Під час тренінгу розглядалися такі питання як: сучасні тренди в освітніх технологіях; проектна діяльність в закладах освіти; створення освітніх кластерів; корпоративний університет як модель неперервної педагогічної освіти; громадянська освіта в Україні; моніторинг і самомоніторинг діяльності закладу загальної середньої освіти; ключові сфери для демократичного врядування в школі; модернізація управлінської культури через розвиток команди закладу освіти; управлінська культура керівника, запобігання та вирішення конфліктів через досягненні компромісів та ін.

Пройдений тренінг дає можливість здійснити навчання регіональних тренерів Запорізької області по підготовці керівних кадрів закладів загальної середньої освіти до роботи в умовах НУШ.
Впевнені, що високий потенціал, завзятість та небайдужість керівників закладів загальної середньої освіти Запорізької області спроможні виконати місію та основні завдання щодо впровадження Концепції «Нової української школи».

Немає коментарів:

Дописати коментар