неділю, 30 червня 2019 р.

Тренінги «Нова українська початкова школа: управлінський аспект»



Протягом травня-червня 2019 року відбулася перша серія тренінгів «Нова українська початкова школа: управлінський аспект» для директорів та заступників директорів навчальних закладів Запорізького регіону.
У ході тренінгу учасники опрацьовували важливі аспекти управлінської діяльності керівників закладів освіти в умовах НУШ, зміст науково-методичного супроводу реформування освітнього процесу в початковій школі, умови реалізації принципу інтеграції в початкової освіти, організаційно-методичний супровід оцінювальної діяльності учнів у НУШ, впровадження проектного менеджменту в закладах освіти, навчання через гру.
Учасниками тренінгу  стали більше 800  керівників та заступників  закладів освіти Запорізької області.
Від тренерів: Хочемо подякувати всім, хто прийняв активну участь у роботі наших тренінгів. Сподіваємося на поширення отриманих знань і впровадження нових інструментів навчання.
Кафедра менеджменту освіти та психології і адміністрація КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради висловлює щиру вдячність всім учасникам і тренерам за активну, плідну та натхненну співпрацю. Ми разом розвиваємось, навчаємось, змінюємось та змінюємо світ навколо нас. Натхнення та успіхів у впровадженні освітніх інновацій.
Всім дякуємо за співпрацю та позитивний настрій.
Гарних і яскравих відпусток! До зустрічі восени!


Немає коментарів:

Дописати коментар