пʼятницю, 9 квітня 2021 р.

Про завершення КПК (КМОП-05, КМОП-11)

 

Вітаємо із завершенням курсів підвищення кваліфікації директорів закладів освіти зі стажем до 2 років (КМОП-05) та заступників директорів(КМОП-11) закладів освіти усіх типів!

      Протягом березня-квітня 2021 року кафедрою менеджменту освіти та психології проводились дистанційні курси підвищення кваліфікації за програмами «Директори закладів освіти всіх типів (вперше призначені, стаж до 2 років)» та «Заступники директорів закладів освіти всіх типів, заступники завідувачів філій в опорних школах».
      Слухачами цих групи стали представники закладів професійно-технічної, передвищої, спеціальної та загальної середньої освіти м. Запоріжжя, Енергодару, Мелітополя, Пологи, Токмака; різних територіальних громад Бердянського, Василівського, Запорізького, Мелітопольського районів Запорізької області.
     У процесі навчання учасники активно працювали самостійно, відвідували вебінари і групові консультації; відповідально виконали усі залікові завдання і отримали високі середні бали.
      Під час управлінської практики слухачі курсів поділилися досить інноваційними й практично значущими власними організаційними та методичними знахідками у багатьох сучасних актуальних напрямах управлінської діяльності.
      Слухачі групи висловлюють щиру подяку усім викладачам кафедри менеджменту та психології та представникам інших кафедр і структурних підрозділів Інституту за професійний підхід, змістовність навчального матеріалу та доброзичливу атмосферу на курсах.
      Ми теж вітаємо усіх слухачів із завершенням курсів підвищення кваліфікації, сподіваємось на плідну співпрацю у міжкурсовий період!



Куратор групи КМОП-05 і  КМОП-11 Бабко Т.М

Немає коментарів:

Дописати коментар