пʼятницю, 2 лютого 2024 р.

Завершилися курси підвищення кваліфікації керівників закладів загальної та спеціалізованої освіти

 

31 січня
2024 р. завершилися 90-годинні курси підвищення кваліфікації за програмою «Керівники закладів загальної середньої та спеціалізованої освіти (Директори, завідувачі філій, опорних шкіл)" (вперше призначені)».

Слухачам була надана можливість проходити КПК у зручному для них режимі: синхронно чи асинхронно, адже вони мали постійний доступ до навчально-методичних матеріалів КПК й відеозаписів вебінарів.

Онлайн-зустрічі були присвячені таким важливим і актуальним питанням як: організація якісного інклюзивного навчання в закладах освіти; реалізація педагогіки партнерства; антикризове управління закладом освіти; система оцінювання здобувачів загальної середньої освіти: сучасні підходи та технології; удосконалення фандрайзингової діяльності в закладах освіти; формування команди та розвиток корпоративної культури закладу освіти. В межах КПК слухачам для вивчення були запропоновані й інші теми та спецкурси, спрямовані на підвищення їх загальних і професійних компетентностей.

Попри складні умови сьогодення, слухачі продемонстрували високий рівень професіоналізму, відповідальності й прагнення до професійного розвитку! Наданий слухачами по завершенню КПК зворотній зв'язок є надзвичайно важливим для визначення освітніх потреб керівних кадрів закладів освіти з метою удосконалення механізмів їх задоволення під час КПК та підвищення якості післядипломної освіти в цілому.

Немає коментарів:

Дописати коментар