неділю, 1 вересня 2019 р.

Тренінг "Формування комунікативної і конфліктологічної компетентності керівника закладу освіти"


29-30 серпня 2019 року відбувся дводенний тренінг «Формування комунікативної і конфліктологічної компетентності керівника закладу освіти» (тренер - к.держ.упр., доцент Гревцева Є.О.). На тренінгу були присутні 14 учасників, серед яких керівники та інші педагогічні працівники закладів середньої, дошкільної та позашкільної освіти м. Запоріжжя й Запорізької області.
Під час тренінгу учасники отримали інформацію про суть конфлікту і причини його виникнення; практичні навички безконфліктного спілкування, посередництва в конфліктах. Учасники мали можливість розвинути: комунікативні навички, терпимість, толерантність у ставленні до людей; визнання права особистості на самостійність і незалежність.
Отримані під час тренінгу знання та навички спрямовані на розвиток вміння доказово, аргументовано викладати свою точку зору, зберігати витримку і спокій, сприймати критику, з повагою ставитися до думки опонента; впроваджувати елементи культури мовлення і культури спілкування; згуртувати педагогічний колектив.

Від тренера: Щиро дякую всім учасникам тренінгу за доброзичливість, активність, гарний настрій та здоровий гуморБажаю успіхів у запобіганні та вирішенні конфліктів в Ваших закладах освіти!


Немає коментарів:

Дописати коментар