неділю, 15 вересня 2019 р.

Тренінг «Гра як система, підхід та інструмент, який працює сьогодні (зокрема гра з конструктором LEGO)»


13 вересня 2019 року на базі КЗ «ЗОІППО» ЗОР відбувся навчальний тренінг для практичних психологів закладів дошкільної та загальної середньої освіти Запорізької області: «Гра як система, підхід та інструмент, який працює сьогодні (зокрема гра з конструктором LEGO)» (тренерид.психол.н., професор, проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Гура Тетяна Євгеніївна і к.психол.н., доцент кафедри менеджменту освіти та психології Чемодурова Юлія Миколаївна).
Головною метою тренінга було розвиток професійної компетентності практичних психологів з впровадження ігрових методів навчання в умовах освітніх змін. Протягом тренінгу учасники мали можливість зануритися в ігровий процес і на власному досвіді відчути силу педагогіки гри – як системи, методу та інструменту навчання; практично і глибоко зрозуміти, чому гра – найкращий інструмент підготовки дітей до викликів майбутнього.
Також на тренінгу були представленні методи роботи з конструктором LEGO, зокрема методика «Шість цеглинок, яку психологи можуть використовувати у власній професійній діяльності; відпрацьовані навички конструювання, методи розвитку креативності, активізації когнітивних психічних процесів тощо.


Немає коментарів:

Дописати коментар