понеділок, 2 квітня 2018 р.

Завершення КПК практичних психологів 30.03.18



30 березня 2018 року завершилися курси підвищення кваліфікації практичних психологів. Хоча КПК у цьому році скорочені на один тиждень проте вони залишилися такими ж змістовними та насиченими як і раніше.
Протягом двох тижнів слухачі-психологи активно навчалися, обмінювалися професійним досвідом, вдосконалювали свої знання та вміння щодо сучасних форм і методів роботи.
Практичні психологи мали можливість ознайомитися з сучасними формами та методами використання гри в освітньому просторі, в роботі з дітьми та дорослими за допомогою конструктора LEGO. Психологи стали учасниками психологічного квесту, який був розроблений викладачами кафедри. 
Вивчаючи особливості психологічного супроводу професійного розвитку особистості, психологи моделювали, проектували, застосовували методи фотовойс та land-арт. 
Поринули у світ «Чарівних краскок» застосовуючи методи арт-терапії.
28.03 ми завітали до Комунального закладу Запорізька спеціаьна загальноосвітня школа-інтернат "Джерело" ЗОР
Ми вдячні Нішенко Олександру Володимировичу за гостинний прийом, психологу Драєвській Світлані Анатоліївні, соціальному педагогу Обуховій Наталії Олександрівні та дефектологу – логопеду Авєдовій Світлані Анатоліївні за те, що поділилися своїми напрацюваннями, безцінним досвідом та надихнули на нові звершення.
Психологи мали нагоду ознайомитись із закладом, познайомитись з педагогами, а також дізнатись про особливості організації роботи психологічної. 
На курсах психологи ознайомилися з каністерапією, яку презентували Луцишина Світлана Василівна, та Сердюк Олена Валеріївна, які є сертифікованими спеціалістами в цьому напрямку. Нам пощастило попрацювати з собакою каніс-терапевтом – Євсеєм, який в Запоріжжя є одним з п’ятьох сертифікованик собак. При роботі з Євсеєм учасники отримали море позитивних емоцій.
І по завершенню ми мали змогу насолодитися чудовими рефлексивними розповіддями





ФОТОАЛЬБОМ

Шановні, практичні психологи, ми вдячні Вам за питливість, відкритіст та теплу атмосферу, яка панувала у групі.!
  
Запрошуємо усіх до співпраці у міжкурсовий період!

До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар