понеділок, 16 квітня 2018 р.

Тренінг "Протидія торгівлі людьми в Україні"



12-13 квітня 2018 року відбувся дводенний навчальний тренінг для педагогів та працівників психологічної служби закладів освіти всіх типів «Протидія торгівлі людьми в Україні» (тренер – старший викладач кафедри менеджменту освіти та психології Чемодурова Юлія Миколаївна). Під час тренінгу були розглянути загальні питання сутності явища «торгівля людьми», причини, наслідки, етапи та шляхи потрапляння у ситуацію торгівлі людьми; принципи ідентифікації постраждалих від торгівлі людьми в Україні, особливо дітей.

Основний акцент було зроблено на впровадженні програми виховних заходів для учнів 7-10 класів «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція», а саме: теоретико-методичні основи та технологічне забезпечення проекту; особливості впровадження програми, логіка побудови та змістовне наповнення тематичних блоків програми.
Завдяки теплій, дружній атмосфері та творчий активності учасників тренінгу вдалося розглянути складні питання проблеми торгівлі людьми в легкий, невимушеній формі та відпрацювати основні навички з профілактики небезпечної поведінки дітей та підлітків.
Фотоальбом

Немає коментарів:

Дописати коментар