вівторок, 3 квітня 2018 р.

Картинки по запросу підвищення кваліфікації30 березня 2018 року завершилися курси підвищення кваліфікації директорів закладів освіти всіх типів. Під час проходження курсів слухачі мали можливість не лише навчатися, а й обмінюватися професійним досвідом, розширювати й поглиблювати свої знання та вміння щодо використання сучасних інструментів і методів управління закладом освіти.
З особливостями управління навчально-виховним оздоровчим комплексом слухачі ознайомилися під час проходження педагогічної практики на базі Запорізького навчально-виховного оздоровчого комплексу № 110 Запорізької міської ради Запорізької області. Директор закладу, Демченко Аркадій Григорович, цікаво та ґрунтовно висвітлив свій управлінський досвід, провів захоплюючу екскурсію комплексом, поділився планами на майбутнє.
Конкретні проблеми та власне бачення їх подолання керівники представили під час захисту випускних проектів, тематика яких присвячена різним аспектам управління закладом освіти, зокрема: вдосконаленню механізмів мотивації та адаптації педагогічних працівників; впровадженню ефективного стилю керівництва закладом освіти; створенню сприятливого соціально-психологічного клімату в колективі; налагодженню співпраці сім'ї, школи та громади в умовах децентралізації, впровадженню здоров`язберігаючих технологій у сучасній школі; розробці та впровадженню моделі інклюзивної освіти, налагодженню міжкультурних комунікацій закладу освіти та іншим актуальним питанням, пов’язаним з реформуванням освіти та переходом до Нової української школи.
Шановні керівники закладів освіти! Ми вдячні вам за допитливість, відкритість, теплу атмосферу та безцінний досвід, яким ви з нами поділилися! Бажаємо успіху у вашій непростій і надзвичайно відповідальній професійній діяльності!

Запрошуємо усіх до співпраці у міжкурсовий період!

Немає коментарів:

Дописати коментар