пʼятницю, 31 березня 2017 р.

Закінчилися курси практичних психологів

31 березня закінчилися КПК практичних психологів (13.03-31.03). Три тижні промайнули непомітно. Курси для психологів розпочалися у форматі квесту, в результаті якого було визначено завдання – створити психологічну гру. В результаті творчого синтезу, систематизації за допомогою інтелект-карти, психологи поповнили ігрову психологічну скарбницю новими іграми. 
14.03.2017 було проведено бесіду до Дня українського добровольця, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань.
24 березня 2017 року в рамках реалізації в Запорізькій області Всеукраїнського експерименту «Розвиток інклюзивного середовища в закладах освіти», який проводиться за підтримки Благодійного фонду Порошенка, до Запоріжжя прибула перша леді Марина Порошенко. В ході візиту Марина Анатоліївна відвідала навчальні заняття на курсах підвищення кваліфікації психологів з арт-терапії.
30.03 ми завітали на практику до гімназії №11. Ми вдячні адміністрації школи та Каріне Арутюнян Арташесовні за можливість перейняти практичний досвід. Каріне Арташесовна представила соціальні ігри Г.Хорна, карту цілей та інші методи роботи з дітьми та педагогами, які практичні психологи мали можливість апробувати.
Три тижні навчання пройшли під девізом «Психологія в нашому житті – психологія в кожному дні!». У кожному дні психологи знаходили психологічний контекст. І вже традиційно результати пройдених курсів відобразилися у рефлексивних розповідях.
              ФОТОАЛЬБОМ
  
Шановні, практичні психологи, ми вдячні за вашу активність, відкритість, зацікавленість впродовж курсів!

Запрошуємо усіх до співпраці у                                    міжкурсовий період!


1 коментар: