неділю, 30 квітня 2017 р.

25-27 квітня 2017 року в м. Львів за ініціативою Координатора проектів ОБСЄ в Україні відбувся триденний навчальний тренінг для викладачів обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти з питань протидії торгівлі людьми, в якому взяла участь старший викладач кафедри менеджменту освіти та психології Чемодурова Юлія Миколаївна.
 Захід проводився на виконання Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року. Метою навчання було підвищення рівня громадянської та професійної компетентності педагогів та психологів закладів освіти, надання методичної підтримки викладачам ІППО щодо впровадження та викладання спецкурсу «Протидія торгівлі людьми в Україні», схваленого до використання у загальноосвітніх навчальних закладах комісією Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України (Лист Інституту модернізації змісту освіти МОН України від 01.03.2017 р., № 2.1/10-384).
   Під час тренінгу учасники були ознайомлені із сутністю явища торгівлі людьми, його причинами, масштабом та наслідками в Україні і світі; з процесом ідентифікації осіб, особливо дітей, постраждалих від торгівлі людьми; з особливостями надання відповідної допомоги, а також з основними принципами та компонентами Національного механізму взаємодії для надання такої допомоги  в рамках Закону України «Про протидію торгівлі людьми».

   

Немає коментарів:

Дописати коментар