пʼятницю, 12 травня 2017 р.

Обласний семінар «Розвиток креативності: ресурсний підхід»






11.05.2017 р.   відбувся обласний семінар для методистів з психологічної служби методичних кабінетів (центрів) відділів (управлінь) освіти, практичних психологів та соціальних педагогів шкіл-інтернатів з проблеми «Розвиток креативності: ресурсний підхід». 
Семінар проводили к.психол.н., доцент, завідувач кафедри менеджменту освіти та психології Афанасьєва Т.О. та старший викладач Чемодурова Ю.М. Актуальність проведення семінару обумовлена тим, що в сучасних умовах педагогічний працівник повинен володіти здатністю до творчого мислення та інноваційної діяльності, самостійності й креативності. Тому одним із найважливіших завдань є пошук найбільш ефективних і дієвих форм роботи щодо розвитку креативності особистості, формування їхнього креативного потенціалу.
На семінарі учасники ознайомилися з теоретико-методичними основами розвитку креативності особистості: провели диференціацію основних дефініцій, розглянули основні  види, етапи, методи розвитку креативності. 


Дякуємо учасникам за активну роботу! 

1 коментар:

  1. Дякую за матеріали!Обовязково використаю в індивідуальній та груповій роботі з практичними психологами для розвитку їх креативності.

    ВідповістиВидалити