пʼятницю, 9 лютого 2018 р.

Семінар "Креативний менеджмент:напрямки та способи розв`язання проблем в умовах Нової української школи "

7 лютого 2018 року на базі багатопрофільного ліцею №62 м. Запоріжжя відбувся семінар "Креативний менеджмент: напрямки та способи розв`язання проблем в умовах Нової української школи " 
Особливістю проведення семінару була участь усіх бажаючих у веб-квесті «Креативний менеджер», який проводився з 1.02. по 07.02.2018 року. До речі у веб-квесті також взяли участь представники 12 країн світу. В семінарі взяло участь 65 менеджерів освіти Запорізької області (керівники закладів освіти всіх типів, методисти, педагогічні працівники).

Креативний гість семінару Яна Грединарова-Привалова, директор по розвитку школи «Ейдос» м. Запоріжжя, поділилася досвідом прийняття креативних рішень, стисло презентувала технологію ТРВЗ, провела нетворкінг та тест на рівень креативності. Інтерактивна міні-лекція «Креативні методики прийняття управлінських рішень» (Ястребова В.Я.) супроводжувалася практичними  вправами за методиками «Метод Декарта» та «6 капелюхів». За допомогою методики" 6-3-5" учасники семінару шукали  креативні ідеї  розв`язання проблем в умовах Нової української школи.

 Дякуємо Яні Грединаровій–Приваловій за креативний початок семінару, відкритість та доброзичливість, а також Ірині Володимирівні Пархоменко, директору  за гостинний прийом (див.відгуки на ФБ).

Немає коментарів:

Дописати коментар