середу, 16 травня 2018 р.

Тренінг «Сучасні методи та форми профорієнтаційної роботи в школі»

У межах проведення ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи» викладачем кафедри менеджменту освіти та психології КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР Т. М. Бабко та начальником відділу організації профорієнтації О. Ф. Житовою 15-16 травня 2018 року було проведено тренінг «Сучасні методи та форми профорієнтаційної роботи в школі».

Його учасниками стали педагогічні працівники, психологи, соціальні педагоги, які викладають профорієнтаційні курси за вибором, та профконсультанти центрів зайнятості Запорізької області.
Всі тренінгові завдання були спрямовані на знайомство учасників з сучасними підходами до реалізації фасилітативного супроводу професійного самовизначення учнівської молоді; практичне оволодіння сучасними інтерактивними профорієнтаційними технологіями, методами та прийомами роботи з учнями.
Даний захід сприяв вдосконаленню соціального партнерства закладів загальної середньої освіти й центрів зайнятості у напрямку активізації системи профорієнтаційної роботи з учнівською молоддю з урахуванням специфіки ринку праці Запорізького регіону.


Посилання на фотоальбом:  https://photos.app.goo.gl/8aSS80gSSC63l30u1

2 коментарі:

  1. Актуально, сучасно, цікаво.

    Дуже рада знайомству з викладачем кафедри менеджменту освіти та психології КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР Т. М. Бабко та начальником відділу організації профорієнтації О. Ф. Житовою , процвітання та успіху вашому проекту!
    Ви надихаєте, мотивуєте!

    ВідповістиВидалити
  2. Була цікава, творча зустріч! Багато чого дізналася, обов'язково використаю у подальшій роботі та поділюся з колегами!

    ВідповістиВидалити