вівторок, 25 вересня 2018 р.

Тренінг «Тімбілдінг (командоутворення) в управлінні педагогічним колективом»

   
20-21 вересня 2018 року на базі Енергодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Енергодарської міської ради відбувся дводенний тренінг «Тімбілдінг (командоутворення) в управлінні педагогічним колективом» (тренер – к.держ.упр., доцент Гревцева Є.О.), в якому прийняли участь керівники, заступники, вихователі-методисти та практичні психологи закладів освіти м. Енергодара.
Метою тренінгу було ознайомлення учасників зі складовою корпоративної культури – тімбілдінгом та техніками його проведення. 
   
 Під час тренінгу учасники отримали знання та навички щодо створення моделі справжньої команди, виявлення відмінностей між звичайною робочою групою, псевдокомандою, потенційною командою, справжньою командою та командою високих досягнень; розподілу ролей в команді; вироблення й посилення загального командного духу, згуртування колективу, вироблення загальної стратегії діяльності, налагодження партнерської взаємодії в команді.


Від тренера: Висловлюю щиру подяку Науково-методичному центру управління освіти м. Енергодара та адміністрації Енергодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Енергодарської міської ради за допомогу в організації та проведенні тренінгу, а також всім учасникам за активність, творчість, креативність, доброзичливу атмосферу й позитивні емоції! Сподіваюся, що тренінг стане в нагоді під час впровадження тімбілдінгу ваших закладах освіти!



ФОТОЗВІТ

Немає коментарів:

Дописати коментар