понеділок, 22 жовтня 2018 р.

Тренінг «ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ ТА КОНФЛІКТОЛОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ КЕРІВНИКА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ»

18-19 жовтня 2018 року відбувся дводенний тренінг «ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ ТА КОНФЛІКТОЛОГІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ КЕРІВНИКА ЗАКЛАДУ ОСВІТИ» (тренери: к.психол.н., доцент Афанасьєва Т.О., к.держ.упр., доцент Гревцева Є.О.), в якому прийняли участь керівники, заступники, вихователі-методисти закладів освіти Запорізької області.
Метою тренінгу було набуття теоретичних знань та практичних навичок щодо формування комунікативної та конфліктологічної компетентності керівника закладу освіти. 

Під час тренінгу учасники отримали знання щодо психологічної природи конфлікту та причин виникнення конфліктних ситуацій в педагогічних колективах; конфліктних типів особистості і стратегії взаємодії з ними; технологій розв'язання конфліктів, а також навички щодо застосування стратегій виходу з конфліктних ситуацій і способів регулювання конфліктів; підвищення рівня самоконтролю і моральної саморегуляції свого емоційного стану під час спілкування; формування терпимості до точки зору іншої людини (співбесідника).
 
Від тренерів: Висловлюємо щиру подяку всім учасникам тренінгу за активність, творчість, креативність, доброзичливу атмосферу й позитивні емоції! Сподіваємося, що тренінг стане в нагоді під час попередження та вирішення конфліктів у ваших закладах!


4 коментарі:

  1. Професійний тренінг з сучасними підходами, з ефективними техніками та інструментами. Дякую тренерам за налаштування на успішну роботу і неперевершену доброзичливу атмосферу!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за позитив, цікаві ідеї, налаштування на успіх у роботі. Бажаю тренерам творчих злетів, нових ідей, вдячних слухачів!

    ВідповістиВидалити
  3. Тренінг сподобався. Все цікаво та зрозуміло. Пройшов на одному подиху. Атмосфера душевна, товариська. Дякую тренерам. Бажаю нових ідей та професійного зростання

    ВідповістиВидалити