суботу, 17 листопада 2018 р.

Курси підвищення кваліфікації практичних психологів ЗДО




16.11.18 завершилися КПК практичних психологів ЗДО. Протягом двох тижнів слухачі-психологи активно навчалися, обмінювалися професійним досвідом, вдосконалювали свої знання та вміння щодо сучасних форм і методів роботи.
Протягом двох тижнів психологи оволоділи знаннями та навичками з технології кризово-інтервентного психологічного консультування, технології психологічної допомоги дітям з ООП тощо. В процесі вивчення арттерапії як напряму психологічної допомоги особистості психологи мали можливість ознайомитися та відчути  на собі методи казкотерапії та ізотерапії.
На курсах психологи відпрацювали навички конструювання та вільної гри за допомогою конструктора LEGO; опанували   методи розвитку креативності за допомогою гри з LEGO. Познайомилися з методикою «Шість цеглинок».

15 листопада ми завітали до Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 144 "Запорожець" Запорізької міської ради Запорізької області. Ми вдячні Околович Олені Сергіївні завідувачу дошкільного навчального закладу за гостинний прийом та інформування щодо структури та особливостей функціонування закладу. Олена Сергіївна окреслила основні напрями роботи закладу, приділивши значну увагу особливостям роботи з дітьми з особливими освітніми потребами.
Практичний психолог, Кочегурова Вікторія Вікторівна, поділилася секретами складання індивідуальної програми розвитку та занурила учасників у світ арт-терапії.
По завершенню курсів, практичні психологи представили рефлексивні розповіді в яких відобразилися почуття, думки, аналіз діяльності на курсах.






  
Шановні, практичні психологи, ми вдячні за вашу активність, відкритість, зацікавленість впродовж курсів!

Запрошуємо усіх до співпраці у міжкурсовий період!

Немає коментарів:

Дописати коментар