вівторок, 7 травня 2019 р.

Тренінг Вирішення конфліктів мирним шляхом. Базові навички медіації


Ми вітаємо перших медіаторів, які на базі КЗ «ЗОІППО» ЗОР пройшли  навчання за програмою ГО «Ла Страда-Україна» Вирішення конфліктів мирним шляхом. Базові навички медіації (48 годин).

x
Комнада медіаторів:

Бойко Любовь Андреевна
Василишена Ірина Петрівна
Казакова Олена Миколаївна
Мамунчак Тетяна Володимирівна
Приставка Світлана Петрівна
Павленко Тетяна Миколаївна
Самойлова Олена Анатоліївна
Юковська Вікторія Василівна





06.05.2019  завершилося навчання медіаторів за програмою  «Вирішення конфліктів мирним шляхом. Базові навички медіації» (тренер:  к.психол.н., доцент Афанасьєва Т.О.). Учасники пройшли супервізію і обговорили нагальні питання створення служби порозуміння у закладах освіти Запорізької області.

Від тренера: Я вдячна нашим медіаторам за те, що вони є справжніми миротворцями. Це люди з великої лідери, які прагнуть до змін В Україні, суспільстві, закладі освіти. Впевнена, що потужна команда медіаторів створить умови а закладах освіти для вирішення конфліктів мирним шляхом.

Бажаю, щоб ваш запал примножувався та запалював серця інших освітян.

2 коментарі:

  1. Щиро дякую нашому керівнику Тетяні Олександрівні за згуртування команди медіаторів і можливість творити. Дякую також всім учасникам за доброзичливість і співпрацю.

    ВідповістиВидалити
  2. Щиро дякую нашому керівнику Тетяні Олександрівні за згуртування команди медіаторів і можливість творити. Дякую також всім учасникам за доброзичливість і співпрацю.

    ВідповістиВидалити