четвер, 12 вересня 2019 р.

Workshop "Педагогіка партнерства"

Проведено обласний захід на підтримку Міжнародного Тижня освіти дорослих

11 вересня 2019 року викладачем кафедри менеджменту освіти та психології Бабко Т.М. у Запорізькому інституті післядипломної педагогічної освіти було проведено Workshop з теми «Педагогіка партнерства в Новій українській школі: сутність, основні принципи, механізми взаємодії».
Захід відвідали керівники, завідувачі філій, заступники директорів з навчально-виховної роботи, методисти з різних районів та міст Запорізької області (м. Запоріжжя, Мелітополь, Енергодар, Гуляйполе, Токмак, а також Василівського, Вільнянського, Запорізького, Михайлівського, Новомиколаївського, Оріхівського, Пологівського, Приморського та Якимівського районів).
Всі учасники працювали активно, продуктивно й дружньо: обговорювали провідні напрями змін, що обумовлює Педагогіка партнерства; практично вивчали принципи С.Кові, які можна вважати основою для побудови ефективних партнерських стосунків на рівні вчителі-учні-батьки; моделювали інтерактивні вправи методи, прийоми для учнів та батьків, що їх реалізують.
Відгуки учасників представленого заходу доводять, що в Запорізькій області вже є група освітян, які розуміють, що без Педагогіки партнерства не може бути Нової української школи...
Це нелегко, але ми будемо вчитися, творити, змінювати себе і світ навколо!

Немає коментарів:

Дописати коментар