суботу, 19 жовтня 2019 р.

Креатив-лабораторія «Менеджер НУШ» 09.10.19



09 жовтня 2019 року у м.Дніпрорудне Запорізької області на базі творчого і відкритого для інновацій освітнього середовища з чарівною назвою «Талант» відбулась зустріч учасників креатив-лабораторії «Менеджер НУШ». Господарка закладу вишукана пані Здор Олена зі своєю креативною феєю (за сумісництвом заступником) пані Герасименко Людмилою гостинно зустріли найактивніших представників освітньої спільноти Запорізького регіону.
В створеній атмосфері успішності, життєрадісності, цілеспрямованості та затишку сучасні освітні менеджери шукали відповіді на важливі питання сьогодення:
-      Які проблеми виникли в управлінні
закладами освіти в процесі впровадження принципів Нової української школи?
-      Які механізми є ефективними у вирішені
окреслених проблем ?
Для проведення дослідження було створено колективну ментальну карту. З її допомогою учасники творчої лабораторії окреслять сутність проблемного поля сучасної української школи, що виникло в процесі реформ та розроблять науково-практичні рекомендації щодо механізмів вирішення зазначених проблем.
Дякуємо Всім учасникам наукової зустрічі за своєчасне прийняття трансформацій, свідому проактивну позицію, цікаве і глибоке розуміння реформ та креативність у питаннях подальшого розвитку.

Немає коментарів:

Дописати коментар