вівторок, 30 березня 2021 р.

Програма «PROнавички майбутнього»

      З 25 по 29 березня 2021 року у м. Святогірськ Донецької області в рамках співпраці Міністерства освіти і науки України з Програмою ООН з відновлення та розбудови миру та Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA), відбувся методичний семінар з підготовки педагогів-тренерів для роботи за програмою «PROнавички майбутнього».

У семінарі взяли участь викладачі закладів вищої освіти, інститутів (академій) післядипломної педагогічної освіти, навчально-методичних центрів психологічної служби системи освіти Запорізької, Донецької, Луганської, Херсонської, Миколаївської областей, серед яких доцент кафедри менеджменту освіти та психології Чемодурова Юлія Миколаївна.                                                          

 Метою програми «PROнавички майбутнього» є формування у молоді універсальних навичок і компетенцій 21-го століття, ефективної комунікації і взаємодії у цифрову епоху, співтворчості, лідерства, вміння створювати індивідуальні і колективні стратегії дії. 

      Міністерством освіти і науки України схвалено та рекомендовано впровадження даної тренінгової програми практичними психологами, соціальними педагогами, педагогами-організаторами у закладах загальної середньої, професійної та позашкільної освіти. Для цього буде ініційовано підготовку педагогів-тренерів на місцях, в тому числі через обласні інститути післядипломної педагогічної освіти.


Немає коментарів:

Дописати коментар