пʼятницю, 16 квітня 2021 р.

15 квітня відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Дистанційне та змішане навчання як засіб реалізації індивідуальної траєкторії професійного зростання педагога»

На конференції виступили представники запорізького ОІППО

Гура Тетяна Євгеніївна, проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності КЗ “Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти”, доктор психологічних наук, професор з доповіддю на тему «Психологічні особливості дистанційного навчання в умовах “нової нормальності”.

Чернікова Людмила Антонівна, проректор з навчально-методичної роботи, доцент кафедри інформатичної та технологічної освіти Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, канд. пед. наук, доцент, заслужений працівник освіти України з доповіддю на тему «Підвищення кваліфікації педагогів в умовах дистанційного навчання: виклики та досвід їх подолання».

Також у конференції взяли участь представники кафедри менеджменту освіти та психології: завідувачка кафедри, кандидат психологічних наук, доцент Афанасьєва Т.О. та доцент кафедри, кандидат наук з державного управління Гревцева Є.О.



Учасники заслухали та обговорили доповіді з проблем трансформації післядипломної освіти в умовах цифровізації суспільства, неперервного професійного розвитку вчителів як умови високого рівня його професійної діяльності, методології та методики впровадження дистанційного та змішаного навчання в післядипломній освіті. Також розглядалися освітні програми підвищення кваліфікації вчителів з питань дистанційного та змішаного навчання; технології, методики, середовища, засоби та цифрові інструменти для реалізації дистанційного навчання та відкритої освіти. Окремо розглянуто питання психолого-педагогічної підтримки учасників навчального процесу та розвитку STEM освіти з використанням дистанційних технологій навчання.


Немає коментарів:

Дописати коментар