пʼятницю, 17 вересня 2021 р.

Oбласний науково-практичний семінар для практичних психологів: «Психологічний супровід професійної діяльності вчителя в умовах НУШ»

 

16 вересня 2021 року на базі КЗ «ЗОІППО» ЗОР відбувся обласний науково-практичний семінар для практичних психологів закладів освіти усіх типів і форм власності Запорізької області: «Психологічний супровід професійної діяльності вчителя в умовах НУШ» (керівник семінару – к.психол.н., доцент кафедри менеджменту освіти та психології Чемодурова Юлія Миколаївна, за участю практичного психолога КЗ «Василівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 3» ВМР ЗО Мостової Тетяни Олександрівни).

На семінарі були розглянуті питання особливості психологічного супроводу професійної діяльності вчителя в умовах впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти, а також ефективні стратегії та тактики подолання професійної фрустрованості вчителів в умовах реформування освітньої галузі.








Дякуємо всім учасникам семінару за плідну співпрацю, творчу та доброзичливу атмосферу!


1 коментар:

  1. Дякуємо кафедрі менеджменту освіти та психології, зокрема кандидату психологічних наук (вітаємо!) Чемодуровій Ю.М. за змістовний семінар, цікаві практичні вправи, творчу атмосферу!

    ВідповістиВидалити