понеділок, 31 січня 2022 р.

Про додаткову реєстрацію керівників закладів освіти на тренінги з підготовки впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти відповідно до концепції «Нова українська школа» у 2022 р.

          На виконання «Плану заходів на 2017-2029 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» RP «ЗОІППО» ЗОР у лютому 2022 року проводитиме додаткові дистанційні тренінги для керівників закладів загальної середньої освіти Запорізької області щодо впровадження нового Державного стандарту базової середньої освіти відповідно до Концепції «Нова українська школа».

На тренінги запрошуються директори закладів загальної середньої освіти та їх заступники з навчально-виховної роботи (не більше 2 осіб від закладу).

Обсяг освітньої програми тренінгу – 16 годин, термін навчання 1 тиждень. Початок навчання 15.02.2022. Звертаємо увагу, що навчання на тренінгах здійснюється за рахунок коштів обласного бюджету і є безкоштовним для учасників. Після завершення навчання учасники отримують сертифікат.

Навчання проводитимуть регіональні тренери та координатори впровадження «Нової української школи» в Запорізькій області.

Просимо керівників закладів освіти (не більше 2 представників від закладу), які бажають пройти навчання на зазначених тренінгах у лютому 2022 року (в тому числі і ті, що реєструвалися та не увійшли у групи попередніх тренінгів з даної теми), до 04.02.2022 пройти онлайн-реєстрацію за посиланням  https://forms.gle/yZ6vVmg4A7W648pz9. При реєстрації потрібно вказувати адресу особистої електронної поштової скриньки учасника.

Графік навчання буде надіслано електронною поштою на адреси, вказані при реєстрації, до 11 лютого 2022 року.

Детальніша інформація у листі

Немає коментарів:

Дописати коментар