вівторок, 18 жовтня 2022 р.

Запрошуємо до участі

 

Шановні колеги! 

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Використання технологій менеджменту якості в управлінні закладами освіти», яка відбудеться 24 листопада 2022 року в Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти за адресою: м. Тернопіль, вул. В. Громницького, 1.

Мета конференції: обговорення актуальних теоретичних і практичних проблем, пов’язаних з використанням технологій менеджменту якості в управлінні закладами освіти та визначення шляхів їх вирішення; об'єднання зусиль науковців і практиків щодо вдосконалення системи управління закладами та установами освіти.

Тематичні напрями роботи конференції:

1. Сучасні наукові підходи до управління закладом освіти та демократизація освіти в контексті євроінтеграційних процесів.

2. Технологія модернізації управлінської діяльності керівників закладів освіти в умовах освітніх змін та у воєнний стан.

3. Інформаційно-комунікаційні технології в управлінні закладами освіти. Безпечне цифрове освітнє середовище в умовах війни.

4. Сучасний стан, тенденції та проблеми оцінювання якості освіти.

5. Науково-методичний супровід професійного зростання методичних, керівних та педагогічних кадрів в контексті реалізації Концепції «Нова українська школа».

До участі запрошуються: науковці, науково-педагогічні та педагогічні працівники, докторанти, аспіранти, магістранти, студенти, працівники департаментів (управлінь, відділів) освіти і науки, методисти обласних інститутів післядипломної освіти, працівники методичних установ, керівники закладів освіти та всі зацікавлені даною проблематикою.

Робочі мови конференції: українська, англійська, польська.

Форма проведення: дистанційна.

УМОВИ УЧАСТІ

УВАГА! Участь у конференції безоплатна

Для участі у роботі конференції просимо до 18 листопада 2022 року заповнити on-line заявку учасника за покликанням: http://surl.li/dcely та надіслати тези доповідей на адресу електронної пошти оргкомітету: kafedramimos@gmail.com.

Немає коментарів:

Дописати коментар