суботу, 14 квітня 2018 р.

Тренінг "Базові навички медіатора в закладі освіти"




12.04-13.04.2018 пройшов тренінг азові навички медіатора в закладі освіти", який провела  к.психол.н., доцент Афанасьєва Т.О. На тренінгу учасники ознайомилися з основами конфліктології, мали можливість відпрацювати навички медіатора та засвоїти техніку "Коло". Учасникам тренінгу були надані практичні поради щодо впровадження медіації у закладах освіти. 

Від тренера: 
Отримала величезне задоволення від роботи з групою, адже учасниками стали директори, заступники директорів закладів освіти, позашкільних закладів освіти, практичні психологи, педагоги-організатори, вчителі, соціальні педагоги. Завдяки цьому кожен мав змогу поглянути на «Школу порозуміння», медіаційний центр з різних сторін: організаційної, психологічної, управлінської, педагогічної. І це, на мій погляд, стало ресурсом для подальшої роботи у цьому напрямку. Особливо приємно, що на тренінгу були команди закладу освіти, які мали можливість виробити спільну стратегію впровадження медіації у роботу.
                            ФОТОАЛЬБОМ

4 коментарі:

  1. Як учасник тренінгу, висловлюю подяку Тетяні Олександрівні за новий досвід, нові ідеї, які очікують на втілення, доброзичливу атмосферу на тренінгу, за підтримку і розуміння та захоплення своєю справою!

    ВідповістиВидалити