понеділок, 18 листопада 2019 р.

Тренінги «Нова українська школа: управлінський аспект» ІІ сесія

 З 28 жовтня по 16 листопада 2019 проходили тренінги «Нова українська школа: управлінський аспект» ІІ сесія для директорів ЗЗСО та заступників Запорізького регіону.
Тренінги проводились на базі 28 закладів освіти Запорізької області. Де були забезпечені всі необхідні умови для успішного проведення тренінгових занять
В результаті трьохтижневої плідної роботи управлінці опанували і визначили шляхи вирішення освітніх задач та удосконалили управлінську компетентність у наступних напрямах:
        Організаційна культура як механізм розвитку ефективної школи;
        Організаційно-методичні умови запровадження педагогіки партнерства в НУШ;
-         Організаційно-педагогічний супровід професійного розвитку вчителя початкових класів;
-         Застосування інформаційно-цифрової компетентності вчителів та учнів;
-         Навчання через гру. 
Учасниками тренінгів стали більше ніж 700 освітніх менеджерів усіх регіонів Запорізької області.
Управлінці закладів загальної середньої освіти захистили проєкти над якими працювали у міжсесійний період. В процесі захисту відбувся активний обмін досвідом щодо реалізації освітніх проєктів, їх особливостей та труднощів впровадження.
Атмосфера тренінгів була наповнена позитивними емоціями та дружнім настроєм.
Кафедра менеджменту освіти та психології  щиро дякує усім управлінцям які прийняли участь у ІІ сесії. Тренери успішно  виконали програму навчального тренінгу. Учасники проявляли активність  у навчанні, презентували свої проекти, отримали відповіді на проблемні запитання та методичну допомогу. Окрема вдячність адміністраціям та педагогічному колективу базових закладів за гостинність та співпрацю.
Бажаємо усім успіхів на шляху освітніх трансформацій!

Немає коментарів:

Дописати коментар