четвер, 14 листопада 2019 р.

Заходи щодо відзначення Дня науки в і'мя миру та розвитку.

12 листопада 2019 року об 1140 на кафедрі менеджменту освіти та психології КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти»  ЗОР  в межах заходів до  ДНЯ НАУКИ В ІМ'Я МИРУ ТА РОЗВИТКУ відбулась відкрита лекція доцента кафедри Тетяни Кравченко на тему «Стратегічні напрямки розвитку позашкільної освіти в контексті реформування сучасної освітньої галузі».
Участь у відкритій лекції прийняли педагогічні та керівні кадри закладів освіти Запорізького регіону - керівники (директори, заступники), методисти, завідувачі відділами закладів позашкільної освіти, керівники та методисти методичних служб.
На лекції було розглянуто сучасні напрямки розвитку позашкільної освіти, її місце в системі безперервної освіти,  визначено коло проблем трансформаційних процесів в системі позашкільної освіти та шляхи їх подолання. В процесі лекції використовувались інноваційні педагогічні методи та діяльнісні технології навчання.
 Учасники відкритої лекції слухачі та викладачі позитивно оцінили зміст проведеного заняття, відзначили різноманітність методів та прийомів подання матеріалу й визнали, що отримана інформація сприяє удосконаленню управлінської компетентності та  професійного розвитку керівників закладів освіти Запорізького регіону.

Немає коментарів:

Дописати коментар