середу, 23 лютого 2022 р.

Обласний семінар за темою «Здоров’язбережувальний освітній простір сучасного закладу позашкільної освіти».

 

22.02.2022 року на базі КЗ «ЗОЦНТТУМ «ГРАНІ» ЗОР відбувся обласний семінар за темою «Здоров’язбережувальний освітній простір сучасного закладу позашкільної освіти».

Захід проведено у форматі онлайн на платформі додатку Google Meet. У семінарі взяли участь понад 100 педагогів, які представляли заклади позашкільної освіти м. Запоріжжя та Запорізької області: директори, їх заступники, методисти, завідувачі відділів, підрозділів, керівники гуртків.

З вітальним словом до учасників семінару звернувся директор Центру «Грані» Богданов С.М. Він зазначив, що за умов стрімкої технологізації суспільства та реформ в освіті метою сучасного закладу освіти є – збереження духовного, фізичного, психічного здоров’я дітей та учнівської молоді, формування в них відповідального ставлення до власного життя.

Наступним привітав учасників онлайн-семінару заступник директора Департаменту освіти і науки Запорізької обласної адміністрації Захарчук В.М. 

З науковим підходом до питання і з корисними рекомендаціями щодо «Формування стресостійкості педагогічних працівників як запорука створення здоров’язбережувального простору ЗПО» виступила Афанасьєва Т.О., завідувач кафедри менеджменту освіти та психології, к.псхол.н., доцент.




Немає коментарів:

Дописати коментар