четвер, 30 червня 2022 р.

Презентація посібника «Коли світ на межі змін: стратегії адаптації. Психологічна підтримка вчителів та дітей у часи війни».

Шановні колеги! 

Громадська організація «Глобал Офіс» запрошує вчителів, соціальних педагогів та психологів закладів загальної середньої освіти 04 липня о 15:00 взяти участь у онлайн-презентації посібника - «Коли світ на межі змін: стратегії адаптації. Психологічна підтримка вчителів та дітей у часи війни».

 
24 лютого 2022 року — дата, яка стала точкою відліку нової реальності для України. Війна кардинально змінила наші життя, змусивши по-іншому розставляти пріоритети. На шляху до Перемоги українці зіткнулися з серйозними викликами.  Саме тому першочерговим завданням батьків, освітянської спільноти на сьогоднішній день є надання невідкладної допомоги та психологічної підтримки дітям, що дозволить їм впоратися зі стресом від війни, а також попередить виникнення більш складних проблем.  
 
З цією метою Громадська організація «GoGlobal» спільно з Центром «Розвиток КСВ» та експертною платформою Career Hub у межах програми «Мріємо та діємо» розробили посібник «Коли світ на межі змін: стратегії адаптації. Психологічна підтримка вчителів та дітей у часи війни».
 
Посібник розроблено експертною групою освітян та психологів як зручний і доступний ресурс для допомоги вчителям в опануванні інструментами психологічної підтримки та адаптації до нових умов у воєнний час. 
 
Під час онлайн-презентації учасники ознайомляться зі змістом та наповненням посібника, отримають практичні поради від укладачів посібника, а також дізнаються де і як його можна завантажити.  

Дата: 04 липня 2022 о 15:00 
Мова проведення: українська. 
 
Приєднатися до онлайн-презентації за посиланням:
https://youtu.be/keIrwKw3zkc 
 

До участі запрошуються вчителі будь-яких предметів, соціальні педагоги та психологи державних шкіл.
 
У разі питань і уточнень, телефонуйте  за номером +38067 814 64 17 або пишіть на наш email:  join@goglobal.com.ua. 

Немає коментарів:

Дописати коментар