середу, 1 червня 2022 р.

Тренінг "НУШ у базовій загальній середній освіті: Управлінський супровід (II частина)"

 Шановні колеги!

Запрошуємо до участі в он-лайн тренінгу "НУШ у базовій загальній середній освіті: Управлінський супровід (II частина)" для директорів, заступників директорів закладів загальної середньої освіти, фахівців ЦПР ПП, які забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти.

Тренінг спрямований на розвиток загальних і професійних компетентностей директорів і заступників директорів, визначених професійним стандартом керівника (директора) закладу загальної середньої освіти та необхідних для управління закладом освіти відповідно до Концепції «Нова українська школа» та Державного стандарту базової середньої освіти.

Тренінг включає 3 модуля:
  • Управління змінами в умовах упровадження державного стандарту в адаптаційному циклі базової середньої освіти.
  • Демократичні механізми реалізації державного стандарту в адаптаційному циклі базової середньої освіти: автономія і соціальне партнерство.
  • Система оцінювальної діяльності як напрям реалізації освітньої програми в умовах запровадження державного стандарту в адаптаційному циклі базової середньої освіти.

Критерієм отримання сертифікату (30 год) є виконання трьох практичних завдань з середнім балом, який становить не менше 60% від максимальної підсумкової оцінки тренінгу.

Дата проведення: 16.06 - 24.06.2022р.

ТренериАфанасьєва Т.О., Бабко Т.М., Гревцева Є.О., Кравченко Т.В.

Реєстрація



Немає коментарів:

Дописати коментар