вівторок, 30 травня 2023 р.

Загальнодержавне моніторингове дослідження якості освіти в умовах воєнного стану

 З 11 по 25 травня 2023 р. учні двох шостих класів Балабинської гімназії «Престиж» (директор Жанна Вінніченко) та Кушугумської гімназії «Інтелект» (директор Тетяна Апостолова) взяли участь у загальнодержавному моніторинговому дослідженні якості освіти в умовах воєнного стану. Такий моніторинг організовано для 6 та 8 класів загальної вибірки (ними опікується ДСЯО) та закладів – учасників інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти» (ними опікуються ІППО) з двох предметів: математики та української мови. Заклади, розташовані на тимчасово окупованій території, участі у моніторингу не брали.

 11 травня на пробному тестуванні школи перевірили коректність реєстрації учнів на платформі Всеукраїнська школа онлайн. У Запорізькій області дослідження відбувалося дистанційно 17.05.2023 (математика) та 24.05.2023 (українська мова) в електронній формі. Завідувач кафедри менеджменту освіти та психології Тетяна Афанасьєва (координатор з управлінських питань) висвітлювала перебіг моніторингу в онлайн-формі як спостерігач.

Такий моніторинг буде проводитися впродовж трьох років з метою виявлення динаміки результатів навчання учнів 6 та 8 класів з української мови та математики.

Немає коментарів:

Дописати коментар