четвер, 24 серпня 2023 р.

22 серпня 2023 р. розпочалися традиційні Серпневі студії / Вересневі зустрічі та Обласна виставка «Освіта Запорізького краю-2023» – щорічні заходи до нового навчального року.

Першим заходом, який відкрив ці студії став Круглий стіл «Національно-патріотичне виховання в освітньому процесі: досвід, виклики». Його, актуальність обумовлена зростанням потреби у здійснення комплексної, системної й цілеспрямованої діяльності закладів освіти, сім'ї, громадських об'єднань й благодійних організацій, релігійних організацій та інших інститутів та органів державної влади і місцевого самоврядування щодо становлення самодостатнього громадянина-патріота України, гуманіста і демократа, готового до виконання громадянських і конституційних обов'язків, до успадкування духовних і культурних надбань українського народу, досягнення високої культури взаємин, формування активної громадянської позиції, утвердження національної ідентичності громадян на основі духовно-моральних цінностей Українського народу, національної самобутності.

Модератор та організатор заходу – Олена Варецька, проректор з науково-методичної роботи КЗ «ЗОІППО» ЗОР, д.пед.н., професор.

Учасників заходу привітала Людмила Бухаріна, директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації, д.екон.н., професор, і побажала успішного нового навчального року.

З темою "Національно-патріотичне виховання як ключовий чинник національної безпеки України" на заході виступила Тетяна Кравченко, доцент кафедри менеджменту освіти та психології КЗ «ЗОІППО» ЗОР, канд.н з держ.упр., доцент


Немає коментарів:

Дописати коментар