пʼятницю, 22 вересня 2023 р.

Онлайн проєкт "Цифрові пристрої для подолання відставання у навчанні, соціально-емоційного розвитку та оцінки стану психічного здоров'я для найбільш вразливих дітей у сільській місцевості"

Шановні колеги! 

Інформуємо, що в Запорізькій області протягом 2023-2024 навчального року буде реалізовуватися онлайн проєкт "Цифрові пристрої для подолання відставання у навчанні, соціально-емоційного розвитку та оцінки стану психічного здоров'я для найбільш вразливих дітей у сільській місцевості", що виконується ГО "100% життя", ГО "Українська посмішка" за фінансової підтримки Офісу Організації Об’єднаних Націй з координації гуманітарних питань (ОСНА).

Проєкт орієнтований на використання в освітньому процесі початкової школи онлайн підручника з української мови та комплексу цифрових ресурсів з психоемоційної підтримки учнів.

Запрошуємо до участі в онлайн презентації проєкту для керівників закладів освіти та онлайн-тренінгах для вчителів, які відбудуться 25-28.09.23 та 27-28.09.23 відповідно.  

Реєстраційна форма учасників вебінару-презентації для адміністрацій шкіл

Реєстраційна форма для учасників тренінгу вчителів початкової школи та психологів

Прохання заповнити реєстраційні форми до 25 вересня 2023 року. Запрошення на Zoom-конференції буде надіслано на електронні пошти, вказані при реєстрації.

Заклади освіти, які бажають взяти участь у проєкті, просимо заповнити анкету за посиланням 

Подробиці у Листі

Немає коментарів:

Дописати коментар