пʼятницю, 20 жовтня 2023 р.

Щорічний національний тест з медіаграмотності

 Перевірте себе — проходьте щорічний національний тест з медіаграмотності, організований національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики, який реалізується за підтримки ПРООН та фінансування уряду Японії, разом із програмою USAID «Мріємо та діємо», що впроваджується IREX, та проєктом «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність в освіті», що виконується IREX за підтримки Посольства США в Україні у партнерстві з Міністерством освіти і науки України.


🔸 Коли? 
25 жовтня (середа) на платформі Typeform. Покликання на платформу з’явиться на сайті та в соцмережах Фільтра напередодні тесту.

🔸 О котрій? 
Платформа буде відкрита чотири рази на день протягом 45 хвилин. Початок — о 10:00, 13:00, 17:00, 21:00. Після проходження тесту вам автоматично висвітиться ваш результат, правильні відповіді будуть опубліковані 26 жовтня на сайті Фільтра.

🔸 А що потім?
Учасники та учасниці, які дадуть найбільшу кількість правильних відповідей, отримають корисні подарунки! Пройти тест можна лише 1 раз! Учасники/-ці, які пройдуть тест декілька разів, не зможуть претендувати на подарунки.

🔸 Сертифікати отримають лише «Гуру медіаграмотності». Зверніть увагу, якщо ви неправильно вкажете свою електронну пошту, організатори/-ки не зможуть надіслати вам сертифікат. Також переконайтеся, що ви правильно зазначили своє ім’я та прізвище.

👉 Важливо! 
Переможців та переможиць
 тесту організатори оголосять 1 листопада у соцмережах та на сайті Фільтра, а також надішлють їм сповіщення на електронну пошту.

Національний тест з медіаграмотності — це частина заходів, присвячених Глобальному тижню медіаграмотності, який святкують у всьому світі 23-29 жовтня. У 2022 році це була перша ініціатива в Україні, яка мала на меті об'єднати українців та українок навколо теми медіаграмотності. 
У 2023 році — це вже традиція!


Немає коментарів:

Дописати коментар