четвер, 9 листопада 2023 р.

«Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення»

 З 01 листопада 2023 року за ініціативою the LEGO Foundation, у межах підвищення кваліфікації вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти, в онлайн форматі розпочалося навчання за Програмою курсу «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення».

Програма розроблена на виконання завдань із якісної, сталої підтримки реалізації Концепції Нової української школи та відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та the LEGO Foundation щодо співпраці у сфері освіти та науки.

Упродовж двох днів роботи на вебінарах учасники тренінгу мали нагоду глибше зануритись в практику діяльнісного підходу, продовжили збагачувати власний досвід застосування діяльнісних практик в освітньому процесі початкової школи, активно взаємодіяли один з одним, спілкувались, співтворили.

Протягом наступних шести місяців у Програмі підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» візьмуть участь близько 1800 учителів початкових класів Запорізької області.

Потужного старту!









Немає коментарів:

Дописати коментар