середу, 28 лютого 2024 р.

Проведено вебінар для педагогів пілотних закладів проєкту всеукраїнського рівня «НУШ базова освіта»

 

27 лютого 2024 року викладачем кафедри менеджменту освіти та психології Тетяною Бабко (к.п.н, доцент) разом із Світланою Фокшею, методистом навчально-методичного центру, координаторкою регіонального проєкту «НУШ базова освіта» було проведено вебінар з теми «Прогнозування оцінювальної діяльності в структурі сучасного уроку нової української школи».

Захід організовано для педагогів пілотних закладів освіти в межах  реалізації ІІ формувального етапу інноваційного освітнього проєкту всеукраїнського рівня «Розроблення і впровадження навчально-методичного забезпечення для закладів загальної середньої освіти в умовах реалізації Державного стандарту базової середньої освіти».

На вебінарі було розглянуто особливості системи оцінювання під час реалізації циклу базового предметного навчання НУШ, а також розкрито специфіку прогнозування видів оцінювальної діяльності на різних етапах сучасного (компетентнісного) уроку.

Під час міні-практикуму учасники заходу мали змогу обмінятися думками щодо вибору найоптимальніших інструментів оцінювальної діяльності до різних етапів компетентнісного уроку для учнів 7 класу та спрогнозувати способи їх застосування у різних освітніх галузях.

Тематичне опитування, проведене після завершення вебінару, допомогло з’ясувати напрями подальшої співпраці та  методичних розробок, актуальних для вчителів НУШ.

Світлини 

З матеріалами вебінару можна познайомитись на сайті 





Немає коментарів:

Дописати коментар