понеділок, 20 травня 2024 р.

Вітаємо із завершенням курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників, які не мають педагогічної освіти!

           З 6 по 15 травня 2024 року при кафедрі менеджменту освіти та психології КЗ «ЗОІППО» ЗОР у двох навчальних групах тривали дистанційні курси підвищення кваліфікації за програмою «Педагогічний мінімум»»

Учасниками цієї групи стало 36 педагогічних працівників закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти з різних територіальних громад Запорізької області.

За цей короткотривалий навчальний період було розглянуто провідні та найактуальніші психологічні та педагогічні аспекти сучасного освітнього процесу. Під час курсів учасники активно співпрацювали на тематичних онлайн зустрічах, виконували залікові завдання, які допомагали усвідомлювати можливості застосування розглянутих теоретичних положень у власній практичній діяльності.

Під час педагогічної практики слухачі, працюючи в форматі форуму «Можу поділитися! Візьму до уваги!», представили свої педагогічні «знахідки» чи «методичні відкриття» щодо застосування у власній професійній діяльності сучасних педагогічних технології чи методів. І це було дуже корисно для узагальнення опрацьованих матеріалів, обміну досвідом, активізації власних творчих пошуків та варіантів подальшого професійного розвитку.

Щиро вітаємо усіх слухачів із успішним завершенням курсів підвищення кваліфікації, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю у міжкурсовий період!

 Куратор груп КМОП-09 і КМОП-10: Бабко Т.М.



Немає коментарів:

Дописати коментар