четвер, 4 лютого 2021 р.

Хроніки подій ІІ (обласного) туру ВК «Учитель року - 2021» в номінації «Керівник закладу освіти»: організаційно-методична нарада для учасників

 

    3 лютого 2021 року о 14 год.00 хв. для учасників фінального етапу другого (обласного) туру конкурсу «Учитель року» з метою ознайомлення учасників з особливостями проведення було проведено організаційно-методичну нараду. Нарада відбувалася у дві сесії: перша - загальна частина та друга – наради фахових секцій.

В ході урочистої частини були представлені члени фахових журі та фіналісти конкурсу. Учасників привітали ТВО директора департаменту освіти і науки ЗОДА Віктор Захарчук, ТВО ректора КЗ «ЗОІППО» ЗОР Анатолій Казачук, проректор з науково-методичної роботи КЗ «ЗОІППО» ЗОР Олена Варецька, голова фахового журі номінації «Керівник закладу освіти», завідувач кафедри бізнес-адміністрування та менеджменту зовнішньо-економічної діяльності ЗНУ Дамір Бікулов. 

В ході фахових сесій було оголошено особливості організації та проведення фінального етапу другого (обласного) туру конкурсу «Учитель року» по кожній номінації. На фаховій сесій в номінації «Керівник закладу освіти» були присутні  фіналісти в номінації та члени фахового журі.

Фінальний етап другого туру конкурсу «Учитель року» в номінації «Керівник закладу освіти» відбудеться у період з 11.02. по 19.02.2021 року та буде складатися з двох випробувань: «Управлінський практикум» та «Фасилітаційна сесія». При підготовці до проведення фінального етапу були враховані всі необхідні умови для забезпечення протиепідеміологічних заходів викликаних пандемією COVID-19.

Кафедра менеджменту освіти та психології КЗ «ЗОІППО» ЗОР бажає конкурсантам-управлінцям віри в себе, енергії і легкості. Головне  пам’ятайте - Ви вже найкращі освітні менеджери Запорізького регіону. Залишайтесь собою і не піддавайтесь хвилюванню.

Немає коментарів:

Дописати коментар