четвер, 25 лютого 2021 р.

«Креатив-лабораторія менеджера НУШ». Засідання 1(8) 23.02.2021

 


23.02.2021 відбулось засідання творчої групи «Креатив-лабораторія менеджера НУШ» на тему: «ПРИНЦИПИ ТА АСПЕКТИ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ УПРАВЛІННЯ КРЕАТИВНОЮ ОСВІТНЬОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ». 
Обговорення теми та практична робота відбувалась у дистанційному форматі  на платформі ZOOM.

Модератором засідання виступила керівник творчої групи кандидат  наук з державного управління, доцент кафедри менеджменту освіти та психології КЗ «ЗОІППО» ЗОР Кравченко Тетяна Володимирівна.

У роботі творчої групи взяли участь 20 представників освітнього менеджменту. Під час зустрічі були обговорені наступні питання:
- Ефективності системи управління підприємством в контексті освітньої організації;
- Принципи оцінки ефективності системи управління організацією.
 В процесі роботи над темою засідання учасники ознайомились з підходами та принципами оцінювання ефективності управління креативною організацією, згадали етапи реалізації креативного процесу та компоненти що визначають креативний потенціал організації.
В ході практичної роботи учасниками, на основі мозкового штурму, було визначено критерії оцінювання щодо аспектів креативного менеджменту в закладі освіти, а також визначили групу найбільш доцільних коєфіцієнтів, що характеризують систему креативного управління в системі освіти.
Дякуємо учасникам творчої групи «Креатив-лабораторія менеджера НУШ» за активну участь у процесі удосконалення системи управління закладом освіти нового типу в умовах суспільних викликів.

Немає коментарів:

Дописати коментар