четвер, 4 лютого 2021 р.

Вітаємо із завершенням курсів підвищення кваліфікації заступників директорів закладів освіти усіх типів!

          З 18 січня по 3 лютого 2021 року кафедрою менеджменту освіти та психології проводились дистанційні курси підвищення кваліфікації за програмою «Заступники директорів закладів освіти всіх типів, заступники завідувачів філій в опорних школах».

Слухачами цієї групи стали 31 представник закладів загальної середньої освіти

м. Запоріжжя, Пологи, Токмака; різних територіальних громад Василівського, Запорізького, Мелітопольського районів Запорізької області.

Під час курсів учасники активно працювали самостійно, відвідували вебінари і групові консультації. Всі учасники відповідально виконали усі залікові завдання і отримали середній бал за фахову підготовку 78,4, за фахову – 93,76.

Під час управлінської практики учасники поділилися досить інноваційними й практично значущими власними організаційними та методичними знахідками у багатьох сучасних актуальних напрямах управлінської діяльності, зокрема: системний підхід до роботи над єдиною науково-методичною темою; досвід роботи зі створення безпечного освітнього середовища у закладі освіти; запровадження сімейної (домашньої) форми здобуття освіти в загальноосвітній школі; методичний супровід професійного зростання вчителів; оновлення форм проведення педагогічних рад; організація дистанційного навчання та цифровізація освіти тощо.

Слухачі групи висловлюють щиру подяку усім викладачам кафедри менеджменту та психології та представникам інших кафедр і структурних підрозділів Інституту за професійний підхід, змістовність навчального матеріалу  та доброзичливу атмосферу на курсах.

Ми теж вітаємо усіх слухачів із завершенням курсів підвищення кваліфікації, сподіваємось на плідну співпрацю у міжкурсовий період!

 

Куратор групи КМОП-09 Бабко Т.М
.


Немає коментарів:

Дописати коментар