середу, 13 квітня 2022 р.

Про реєстрацію педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Запорізької області на тренінги «Нова українська школа»

На виконання «Плану заходів на 2017-2029 роки із запровадження Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» та Плану роботи на 2022 рік комунальний заклад «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Запорізької обласної ради у квітні-червні 2022 року проводитиме цільове підвищення кваліфікації вчителів закладів загальної середньої освіти Запорізької області, які забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту початкової та базової середньої освіти відповідно до впровадження Концепції «Нова українська школа».

На тренінги запрошуються вчителі, які у 2022/2023 н.р. планують викладати навчальні предмети в початковій школі та у 5 класах за новим Державним стандартом базової середньої освіти НУШ, а також не проходили навчання за вказаними тренінгами у 2018-2021 роках.

Навчання на тренінгах безкоштовне і відбуватиметься на умовах регіонального замовлення, форма навчання – дистанційна, кількість навчальних годин 30 год. Інформацію про тренінги наведено у Листі з Додатком.

Просимо педагогічних працівників зазначених категорій, яким потрібно пройти навчання, зареєструватися до 15.04.2022 за посиланнями:

− для вчителів початкової школи – https://forms.gle/UZuFJ1WdGEXsgePy9

− для вчителів 5-6 класів - https://forms.gle/JGPyfmAyYQhQxiqr9

Немає коментарів:

Дописати коментар