середу, 20 квітня 2022 р.

Всесвітній день творчості та інноваційної діяльності

 



Всесвітній день творчості та інноваційної діяльності (World Creativity and Innovation Day) щорічно відзначається 21 квітня.

У 2017 році за підтримки Генеральної асамблеї ООН Всесвітній день творчості та інноваційної діяльності став офіційним міжнародним заходом.
У резолюції №A / RES / 71/284 від 27 квітня 2017 року Генеральна асамблея пропонує всім державам членам, організаціям системи Організації Об’єднаних Націй та інших міжнародних і регіональних організацій, а також громадянського суспільства, включаючи неурядові організації та окремих осіб, відзначати цей день, належним чином і відповідно до національних пріоритетів, з метою підвищення рівня інформованості про роль творчості та інноваційної діяльності в вирішенні проблем і, таким чином, у економічному, соціальному сталому розвитку.
«Вкрай важливо, щоб ми використовували творчість у вирішенні проблем, з якими ми стикаємося. Традиційне мислення більше не спрацьовує», - виступаючи з промовою з приводу даної резолюції, сказала посол І. Ронда Кінг, постійний представник при Організації Об’єднаних Націй з Сент-Вінсента і Гренадін.


Детальну інформацію про цей день ви зможете знайти на сайті наукового відділу КЗ "ЗОІППО" ЗОР

 Запрошуємо вас пройти Тематичний квест, згадати про наукові інновації та отримати таємний код.

Немає коментарів:

Дописати коментар