понеділок, 18 квітня 2022 р.

Про створення супервізійної підтримки для педагогічних працівників

 Шановні колеги!

 


Війна змушує кожного з нас відчувати самотність, у такий час важливо не залишатися наодинці. Для того, щоб відновити і зберегти психологічне здоров’я, потрібно створювати супервізійні групи підтримки для людей, які будуть підтримувати один одного.

Сьогодні заклади освіти не лише забезпечують потребу особистості в пізнавальній діяльності, а є потужною психологічною підтримкою здобувачів освіти у цей нелегкий для країни час.

Відповідальне надання допомоги також означає турботу про власне здоров’я і благополуччя. Необхідно перш за все берегти себе, щоб краще піклуватися про інших.

Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти» та громадська організація «Маленьке серце з мистецтвом» розпочинають проєкт Прошколу.

Запрошуються педагогічні працівники до участі в супервізійних групах підтримки, які будуть безкоштовно проводити сертифіковані психологи один раз на тиждень на платформі ZOOM.

Cупервізійна підтримка – це надання педагогічним працівникам максимальної можливості впоратися з труднощами. У супервізійних групах учасники зможуть сфокусуватись на своїх труднощах, отримати інформаційну та емоційну підтримку від супервізора та групи.

Тривалість однієї супервізії 1,5 години. Максимальна кількість учасників групи – до 15 педагогічних працівників.

Щоб взяти участь у супервізійній підтримці потрібно зайти на канал в телеграмі, де будуть розміщені оголошення про час та спеціалістів: https://t.me/+CSay1ph6SJxjNDk0

 

Немає коментарів:

Дописати коментар