понеділок, 22 серпня 2022 р.

Круглий стіл «Педагогічний досвід: традиції та новації, проблеми та перспективи»

      22 серпня 2022 року в межах роботи круглого столу «Педагогічний досвід: традиції та новації, проблеми та перспективи» викладачем кафедри менеджменту освіти та психології Бабко Т.М. було представлено особливості методичного супроводу педагогів та управлінців на етапі моделювання перспективного педагогічного та управлінського досвіду.

Презентовано ряд методичних інструментів, апробованих під час роботи творчої групи «Організація освітнього процесу на засадах педагогіки партнерства», які сприяють активізації педагогічної творчості кожного учасника до застосування ідей, які обговорюються на засіданнях, та прогнозування очікуваних результатів у власній професійній діяльності та в унікальних умовах.

Ці інструменти можуть застосовувати лідери, фасилітатори, модератори, керівники методичних спільнот. На жаль, в умовах обмеженого часу виступу не було можливості докладно розкрити технологію застосування цих інструментів. Тому запрошуємо всіх зацікавлених до співпраці та участі в подальших наших методичних заходах!

Ознайомитись з презентацією виступу





Немає коментарів:

Дописати коментар